Zendesk

Helpdesk i skyen fra 139 kr. per måned

Fakta

 • Priser fra 139 kr. pr. måned
 • Elegant og brugervenligt interface
 • Self-service portal
 • Automatisér workflows

Fleksibel helpdesk og ticket management i skyen

Med Zendesk kan I strømline processerne for håndtering af support-henvendelser – uanset om de kommer fra interne brugere i virksomheden eller fra kunder og samarbejdspartnere.

Zendesk blev startet i 2007, og var nogle af de første der kunne tilbyde et helpdesk system, der er 100% afviklet fra skyen. Andre har forsøgt at gøre dem kunsten efter, men Zendesk er stadig den førende spiller på markedet, når det kommer til fleksibilitet og stabilitet. Det betyder også, at over 40.000 virksomheder (heriblandt Vodafone, Groupon og diverse offentlige instanser) har valgt at bruge Zendesk som kernen i deres helpdesk.

Virksomheder oplever, at de bliver mere effektive og reducerer svartiden på henvendelser, når de implementerer Zendesk – samt at de får de rette værktøjer til at gøre deres indsats målbar!

Elegant og brugervenligt interface

Medarbejdere, der arbejder med support, elsker Zendesk. Interfacet er elegant og hurtigt, samtidig med at det er designet til, at der kan arbejdes på flere tickets på samme tid. Derudover giver interfacet brugerne det fulde overblik over udestående tickets, og indikerer intuitivt hvilke henvendelser, der bør prioriteres først.

Interfacet kan i øvrigt tilpasses, således at supportmedarbejdere altid har de værktøjer ved hånden, som de skal bruge for at hjælpe brugeren/kunden. Eksempelvis er det muligt at integrere remote control værktøjer (såsom LogMeIn) ind i Zendesk, hvilket er et enormt value-add for enhver IT helpdesk.

IT helpdesk

Zendesk er udviklet med tanke på de workflows, der typisk er i en IT helpdesk, og låner best practices fra ITIL. Eksempelvis er det muligt at forbinde “incident tickets” (brugere der henvender sig med relaterede problemer) til “problem tickets” (den underliggende årsag til problemet), og dermed bliver det muligt at svare alle brugerne på én gang, når det underliggende problem er løst.

Samtidig kan Zendesk integreres med diverse monitoreringssystemer, således at alarmer kan sendes til Zendesk – hvilket også giver mulighed for samlet rapportering på tværs af systemerne.

Sådan kan vi hjælpe

  Simpelt og fleksibelt på samme tid
  En af de helt store styrker ved Zendesk er at det kan tages i brug med det samme, og indlæringskurven for brugerne er omtrent den samme, som den er for Facebook og Word. Der er dog ikke gået på kompromis med funktionalitet og fleksibilitet. Zendesk gør det nemt for jer at integrere med 100+ cloud-tjenester via deres app store, samtidig med at de har et yderst veldokumenteret API. Derudover er det blandt andet muligt at customisere business rules ved hjælp af macroer og triggers.
  Automatisér workflows med macroer og triggers
  Zendesk er bygget til at spare jer tid og gøre jeres supportmedarbejdere mere effektive. En af måderne dette kan opnås på er via automatisering af repetitive opgaver. Macroer og triggers er prædefinerede handlinger som enten kan udføres manuelt eller ud fra regler som I sætter op. Macroer kan eksempelvis bruges til at give standard svar på henvendelser I ofte modtager, mens triggers eksempelvis kan bruges til at lukke tickets automatisk (eller rykke for svar), når brugeren ikke har svaret tilbage i X antal dage. Zendesk bliver leveret med en række standard macroer og triggers, som I kan ændre eller kopiere. Dermed bliver I i stand til at strømline support-processerne og gøre jeres medarbejdere mere produktive.
  Rapporter og analyse
  De fleste virksomheder oplever at de med det samme bliver mere effektive, når de implementerer Zendesk – men der er altid plads til forbedring, og Zendesk giver jer værktøjerne til at identificere flaskehalse, bruge jeres ressourcer bedre og måle tilfredsheden med jeres support. De indbyggede rapporter giver jer alt denne information uden I behøver at hyre dyre konsulenter.

Er du også på Slack?

Fedt! Kontakt os for at blive tilføjet til vores kanaler.