Vores ydelser

Læs mere om vores ydelser og hvordan vi hjælper andre virksomheder med at få større udbytte af cloud-teknologi

  Fordele ved at handle med Cloudhuset
  Vi har attraktive aftaler med vores partnere, hvilket betyder, at vi typisk kan tilbyde jer bedre priser end leverandørerne selv. Samtidig kan vi fungere som dansk kontaktled og rådgive jer gennem hele processen, da vi altid er up-to-date (og gerne ét skridt foran) på de løsninger vi forhandler.

  Derudover kan vi assistere med implementering og tilpasning, og tilbyder fornuftige pakkeløsninger, når Cloudhuset er leverandør.
  Implementering og migrering
  Cloud-løsninger er generelt kendetegnede ved at være nemme og hurtige at implementere. Der kan dog være tilfælde, hvor det er særligt kritisk, at implementeringen forløber smertefrit. Et eksempel på dette kunne være ved migrering fra en eksisterende email-løsning, hvor der ikke er plads til nedetid eller tab af email-historik og kontakter.

  Vi kan stille eksperter til rådighed, som har lang erfaring fra tidligere implementeringer, der kan sikre en hurtig og effektiv implementering – og navigere uden om eventuelle faldgruber.
  Rådgivning og tilpasning
  De fleste af vores løsninger virker “out of the box”, men ofte giver det rigtig god mening at tilpasse dem til sin egen virksomhed. Det kan eksempelvis dreje sig om integrationer med eksisterende systemer eller tilpasning af design og workflows, som gør jeres medarbejdere mere produktive.

  Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at tilpasse vores løsninger til jeres setup – det kan ofte tjene sig selv hjem inden for ganske få måneder.

Er du også på Slack?

Fedt! Kontakt os for at blive tilføjet til vores kanaler.